Ciuperci portobello umplute cu brânză de vaci și roșii la Philips Airfryer
12,25 lei
Timp pregătire
10 min
Timp gătire
15 min
Porții
2
Total
25 min
Ingrediente
- -300g ciuperci portobello
- -60g brânză de vaci
- -30g brânză Cheddar
- -45g roșii cherry
- -25g pâine de porumb
- -1 vârf de cuțit pătrunjel
- -1 vârf de cuțit sare
Mod de preparare
1
Spălăm ciupercile și dăm la o parte piciorușele. Punem pălăriile ciupercilor în coșul Airfryer, cu partea de jos în sus.
2
Punem coșul în Airfryer și pornim dispozitivul cu durata și temperatura indicate în video.
3
Pregătim umplutura: într-un bol, amestecăm brânza de vaci, brânza cheddar rasă, roșiile tocate mărunt, pâinea de mălai tăiată în cubulețe mici, frunzele de pătrunjel tocate mărunt și un vârf de cuțit de sare.
4
Când ciupercile sunt gata, le scoatem din Airfryer. Folosindu-ne de o lingură, umplem pe rând ciupercile.
5
Punem ciupercile umplute în coșul Airfryer-ului și pornim dispozitivul cu durata și temperatura indicate în video.
6
Servim ciupercile calde, ca garnitură.
Rețetă Philips Airfryer: Ciuperci portobello umplute
Tips