Crostini cu prosciutto, pere și brânză cu mucegai
7,58 lei
Timp pregătire
5 min
Timp gătire
5 min
Porții
6
Total
10 min
Ingrediente
- -6 felii de pâine
- -100g prosciutto
- -1 pară
- -100g brânză cu mucegai
- -rucola
- -ulei de măsline
Mod de preparare
1
Tăiem pâinea în felii. Așezăm feliile pe o tavă și le ungem cu ulei de măsline pe ambele părți.
2
Coacem feliile de pâine în cuptorul preîncălzit la 190-200°C, cu funcția de ventilație activată, timp de aproximativ 5 minute, intorcandu-le astfel încât ambele părți să devina aurii și crocante.
3
Între timp, tăiem para în felii.
4
Pe feliile de pâine rumenite punem câte două felii de pară, o bucățică de brânză, o felie de prosciutto și decorăm cu frunze de rucola.