- Informatii
- De la același brand
Descriere
Guido este o prăjitorie din București născută în 2014 din pasiunea pentru cafea a Florianei Vlaicu și a lui Adrian Simion. Acum cafeaua lor este una dintre cele mai bune din capitală și e posibil să o fi gustat în una dintre cafenelele din oraș.
E momentul să o preparați și acasă.
Note de pomelo, iasomie și bergamotă.
Arsosala este o stație de procesare înființată în 2015, care deservește în prezent aproximativ 1.200 de mici producători din Urga Woreda din Guji.
Cireșele de cafea sunt culese coapte și pulpa se îndepărtează în aceeași zi, apoi fermentate peste noapte înainte de a fi spălate și uscate pe paturi înălțate.
În mod obișnuit, durează 8-15 zile pentru a se usca boable de cafea la soare și 15-20 de zile pentru a se usca atunci când cerul înnorat.
Țara: Etiopia.
Regiune: Guji.
Stație de procesare: Arsosala.
Altitudine: 1800-1900 m.
Varietate: Heirloom Etiopian.
Metoda de procesare: Spălată.
Se recomandă pentru filtru, espresso și ibric.
Guido este furnizor de cafea și pentru unele dintre cele mai iubite cafenele sau restaurante din București, cum sunt Grain Trip, Ototo, Boiler, Bread&Spiecs, Rual, SWEETOLOGY și multe altele.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Tara de origine | Etiopia |