- Informatii
- De la același brand
Descriere
Guido este o prăjitorie din București născută în 2014 din pasiunea pentru cafea a Florianei Vlaicu și a lui Adrian Simion. Acum cafeaua lor este una dintre cele mai bune din capitală și e posibil să o fi gustat în una dintre cafenelele din oraș.
E momentul să o preparați și acasă.
Note de miere, cireașă de cafea și ananas copt.
Varietatea Red Bourbon este cunoscută pentru calitatea sa excepțională, oferind arome complexe și bogate, cu o aciditate pronunțată, dar plăcută.
Lotul provine de la Gitega Hills, o stație de spălare situată în inima Africii, în sectorul Cyanika, lângă orașul Miko.
Toți lucrătorii stației provin din comunitatea locală, ceea ce are un rol pozitiv important, oferind locuri de muncă. Gitega Hills angajează 150 de persoane, dintre care 11 sunt permanent angajate și restul sezoniere, 90% fiind femei.
Cireșele sunt lăsate la fermentat timp de 18 ore. După ce procesul de fermentare este complet, uscarea lor durează undeva la 12-15 zile, iar apoi fructele sunt păstrate într-o hârtie specială până la export.
Țara: Rwanda.
Regiune: Gitega Cell, Cyanika.
Stația de spălare: Gitega Hills.
Altitudine: 1740 m.
Varietate: Red Bourbon.
Metoda de procesare: Anaerobă Natural.
Guido este furnizor de cafea și pentru unele dintre cele mai iubite cafenele sau restaurante din București, cum sunt Grain Trip, Ototo, Boiler, Bread&Spiecs, Rual, SWEETOLOGY și multe altele.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Tara de origine | Rwanda |