- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Bucură-te de brânza Parmigiano Reggiano produsă în Italia, în regiunile Reggio Emilia, Modena și Bologna.
Maturată timp de 18 luni, aceasta are o aromă irezistibilă și un gust delicios.
Laptele folosit pentru Parmigiano Reggiano este produs de vaci hrănite conform unor reguli stricte, care implică utilizarea de furaje locale și de hrană pe bază de plante, interzicând orice furaje de însilozare și hrană pe bază de animale.
Apoi, acesta este transportat la fabrica de lactate în termen de două ore de la momentul mulgerii, fiind folosit crud, fără aditivi și tratamente termice.
Pentru un kilogram de Parmigiano Reggiano sunt necesari 16 litri de lapte.
Montanari&Gruzza reprezintă o legătură de familie și tradiție. Născută în urmă cu 70 de ani, tradiția seculară, chiar milenară se armonizează perfect cu inovația și dezvoltărea, având astfel un portofoliu amplu de alimente italiene, născute din răbdare, pasiune și multă muncă.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Origine | Italia |